Вибух на «РівнеАзоті». Стан повітря цілодобово моніторять

Вибух на «РівнеАзоті». Стан повітря цілодобово моніторять

20 липня близько 17:00 поблизу на території заводу ПАТ «РівнеАзот», що за 60 кілометрів від Луцька, стався вибух. У цеху виробництва азотної кислоти сталася розгерметизація трубопроводу та разовий викид незначної кількості нітрозних газів на територію заводу. Втім, небезпечних речовин у повітрі не зафіксували, а стан повітря цілодобово моніторять.

Про це розповідають на сторінці ДСНС України.

«О 17:26 витік нітрозних газів припинено. Жертв та постраждалих немає. Цех працює в штатному режимі. Відповідно до проведених замірів лабораторією підприємства, хімічно – небезпечних речовин у повітрі не виявлено, загрози населенню та навколишньому середовищу немає. Концентрація окису азоту в повітрі на території підприємства становила 0,5 – 0,8 мг/м3 при гранично допустимій концентрації – 1,5 мг/м3.

Для чергування від ДСНС залучалося 15 осіб та 4 од. техніки», – йдеться у дописі.

Моніторинг стану повітря в навколишньому середовищі здійснюється в цілодобовому режимі. Станом на 6 год. 21 липня жодної загрози населенню та навколишньому середовищу немає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Моторошне подвійне вбивство у Луцьку: чоловіку загрожує довічне ув'язнення
Наступна новина Чим особливий ЖК «Омега» в Одесі
Останні новини
Схожі новини