Чим зайнятися на «Бандерштаті». ФОТО

Чим зайнятися на «Бандерштаті». ФОТО

Перший день фестивалю вже у самому розпалі. Бандерштатівці продовжують прибувати і вже в очікуванні виступу гуртів. Тим часом хтось плещеться у воді, хтось – байдикує на тюках соломи, задерши ноги догори, а хтось – шукає для себе цікаве заняття.

Цьогоріч на фестивалі «Бандерштат» кожен знайде для себе щось цікаве. Між тихою і головною сценами розташувався фуд-корт, а до урбан-сцени простягнулись зона розваг.

Зокрема, на території «Бандерштату» діє кільканадцять фотозон, де кожен з відвідувачів може зазнімкуватись на пам’ять з символікою фестивалю.

Тут і народні майстри та торгові ятки з усіляким сувенірним крамом. Також тут можна зробити біо-татуювання і аква-грим.

Поруч – літкуточок. Видавництво «Твердиня» пропонує любителям літератури придбати книги для змістовного відпочинку.

А тут можна пограти в дивні і цікаві ігри, які любителі фільмів-фентезі підгледіли у своїх героїв.

Одразу ж за ними – різноманітні атракціони.

Ну і звісно «Бандеркуб», який другий рік поспіль встановлює департамент інфраструктури та розвитку туризму.

Для тих, хто навіть на «Бандерштаті» не забуває про своє здоров’я і хоче мати гарне тіло, встановили тренажери та різноманітний спортивний інвентар. Тож з самого ранечку тут вже на всю займаються хлопці спортивної статури разом із фітнес-дівчатами.

Не меншою популярністю користуються серед бандерштатівців і намети, де кремезні хлопці демонструють різноманітну зброю. Зокрема, хлопці з громадського формування «БУГ» встановили фотозону, де кожен охочий може не лише спробувати скласти/розкласти автомат, а й сфотографуватись з професійною снайперською  гвинтівкою

«Ми тільки що повернулись з полігону, де були навчання. Показуємо молоді професійну зброю, бо багато хто не тільки не знає, як розібрати АК, а й ніколи подібного не тримав у руках. Треба розказувати, показувати, вчити, щоб молодь розуміла. Бо в нас йде війна, і це повинні розуміти всі. І я скажу, що підходять з великим зацікавленням, бо в нас тут професійна зброя, яку мало хто бачив у житті», - розповідає Олександр Калюжний.

А за кілька наметів від них облаштувались представники обласного військового комісаріату. Окрім того, що вони демонструють різні види зброї, ще й пропонують здати символічний норматив зі збирання/розбирання автомата.

Варто зауважити, що по території фестивалю розставлено багато сміттєвих контейнерів і всюди ходить еко-патруль. Цьогоріч вони мають власну фішку – популяризують роздільний збір сміття.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День перший: як живуть бандерштатівці. ФОТО
Наступна новина Волинський письменник повідомив, коли презентує нову книгу
Останні новини
Схожі новини