Чим здивував ще один ювелірний магазин «Перлина» учасниць шоу «Пігмаліон 3D»?

Чим здивував ще один ювелірний магазин «Перлина» учасниць шоу «Пігмаліон 3D»?

Під час знімальних днів учасниць реаліт-шоу любязно запросили відвідати ще один ювелірний магазин «Перлина», що на вулиці Лесі Українки.

Вишуканість представлених там ювелірних моделей дуже вразила учасниць проекту.

Дівчата з радістю поділилися своїми враженнями. 

Дарина Новосад

Мабуть, серед моїх друзів не знайдеться такої дівчини чи жінки, яка б не мріяла про золоті прикраси. 
У всіх вони є, але завжди хочеться чого новішого, красивішого та дороговартіснішого. 
І це чудово - мріяти та отримувати бажане. 

Якщо говорити про себе, то у мене досить таки велика любов до ювелірних виробів. І закладена вона, підозрюю, ще з дитинства, адже у мене в арсеналі в достатній кількості золотих каблучок, сережок, ланцюжків та кулонів.

Але наголошу та підкреслю ще раз - ніколи не буває забагато, буває, замало. 

Отож, хочу розповісти Вам про магазин «Перлина», який ми відвідали в рамках проекту #Пігмаліон_3D і я також є його частеньким клієнтом.  

З важливих факторів, на які я, та думаю і кожна дівчина, обов’язково звертають увагу при формуванні своєї думки та в прийнятті подальшого рішення - є такі маркери:
✅ввічливий, позитивно налаштований персонал, який з радістю підбере саме Ваш набір, підкаже та допоможе вибрати унікальний серед тисячі інших ювелірних виробів
✅вага матеріалу, його оздоблення, якість кріплення деталей, зовнішній вигляд..
✅цінова категорія (ціни в «Перлині» адекватні, виважені та доступні)
Тому, враховуючи вищезазначене, зі всіма факторами, які я описала вище, «Перлина» справилась на «відмінно». 

Тому що це сімейний бізнес і власники живуть своїм магазином та ідеєю зробити цей світ кращим і яскравішим💎💎

До речі, це дуже цікаві та хороші люди, які дали можливість приміряти на собі саме той унікальний набір і представити його на камеру, ще й всі підкреслили, що я вибрала саме такий, якій повністю описує мене без зайвих слів😍😍

Отож, я рекомендую всім відвідати магазин «Перлина» та зробити приємне своїм коханим, адже ніщо так не опише любов, як бажання зробити гарний подарунок коханій людині і розповісти без слів про свої почуття🤩❤️

До речі, мені приглянувся чудовий набір з дороговартісного каменю гранат, а враховуючи знижку в «Перлині» -50% , яка діє зараз, то він вийде зовсім таки не дорогим. 

Вікторія Шупічук: 

Краса та розкіш у повному розумінні цього слова, місце, де кожна жінка почуває себе беззахисною перед спокусою щось придбати (diamond). Вітрини з розкішним виробами та ввічливий персонал)

Іванна Соха

В магазині «Перлина» мені сподобалися кваліфікаваний персонал, який завжди готовий надати пораду. Велике різноманіття виробів на будь-який смак та гаманець, які, досить лише приміряти, як відчуваєш себе королевою. Тому це те місце, яке варто відвідати, коли Ви вирішили побалувати себе прекрасним.

Антоніна Романюк

«Перлина» зустріла привітними посмішками персоналу та широким вибором ювелірних виробів. Цікаво було спробувати відрізнити біле золото та срібло, а також дорогоцінні камінці))) У «Перлині» представлені унікальні колекції, тому кожен зможе порадувати себе та близьких хорошими подарунками.

Анастасія Цай

«Перлина» – це місце, де можуть здійснитися маленькі мрії. Дуже багато прекрас на різні смак і доступна цінова політика. Мене вразив персонал своєю привітністю та уважністю. Милі, ввічливі дівчата, з якими приємно поспілкуватися, допоможуть знайти прикрасу, яка підкреслить вашу особистість.

Прикраси гарної якості і особливого дизайну. Для мене Перлина – бренд. Цей майстер-клас був дуже цікавим і водночас складним, бо важко було зібратися з думками серед такої краси. Надягнувши на палець обручку з колекції «Карнавал емоцій», емоції переповнили мене, шикарне поєднання емалі, цирконію та золота. Кожна жінка заслуговує на таку красу. 

Слідкуйте за подіями реаліті-шоу на бізнес Сторінці проекту у Facebook та на блозі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Старовинні сходи у Луцьку відремонтують за 300 тисяч
Наступна новина У Луцьку хочуть змінити оплату в маршрутках і тролейбусах
Останні новини
Схожі новини