Чоловік, якого у Луцьку на зупинці збив легковик, перебуває в реанімації. Шукають свідків аварії

Чоловік, якого у Луцьку на зупинці збив легковик, перебуває в реанімації. Шукають свідків аварії

У Луцьку на проспекті Відродження автомобіль «Фольксваген» вилетів на зупинку та збив 26-річного чоловіка. Постраждалого госпіталізували до лікарні у стані середньої важкості, наразі він перебуває в реанімації.

Про це ІА Волинські Новини розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Як повідомили у швидкій, водій автівки, ймовірно, виїхав на зупинку, аби уникнути зіткнення з іншою машиною.

«Водій автомобіля «Фольксваген» виїхав на зупинку навпроти школи № 18, ймовірно, щоб уникнути зіткнення з іншим авто. У результаті він збив 26-річного чоловіка, який поспішав на роботу. Постраждалого у стані середньої важкості доставили в Луцьку міську клінічну лікарню. Попередньо у нього діагностували струс головного мозку, численні забої та закриту травму живота», - інформують в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

У поліції підтвердили, що водій авто, який виїхав на тротуар та збив чоловіка, намагався уникнути зіткнення з «Опелем.

До слова, у поліції розшукують свідків цієї аварії. Якщо ви бачили ДТП або маєте дані автомобіля водія-порушника (ймовірно, це Opel) – повідомте про це за номером 102. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Зелена країна»: на Волині минулого тижня висадили більш як мільйон дерев
Наступна новина У «Волинській Голландії» продовжили осінній фестиваль квітів
Останні новини
Схожі новини