Чому 1 лютого лучани не змогли подати показники за електроенергію. ВІДЕО

Чому 1 лютого лучани не змогли подати показники за електроенергію. ВІДЕО
У центрі обслуговування утворились черги (фото: скріншот з відеосюжету)

У Центрі обслуговування клієнтів товариства «Волиньелектрозбут», що на вулиці Лесі Українки, 16а у Луцьку, утворилися черги.

Тож 1 лютого подати показники лічильника за використану електроенергію змогли не всі охочі, йдеться у сюжеті UA: Волинь.

Як розповів директор «Волиньелектрозбуту» Дмитро Іванов, з вчорашнього дня проводять заміну програмного забезпечення у особистому кабінеті. Через це виникли черги у центрах обслуговування. Також каже, що 1 грудня сервери не працювали кілька разів.

«Аналогічно було й в минулому місяці, позаминулому, не було черг і не було такого напливу людей в один день, як це відбулося сьогодні. Такі вже наші люди. Хочуть, щоб його обслужили персонально, внесли в комп’ютер, але є альтернатива: не стояти в черзі, написати показник на папері, в нас там є спеціальні бланочки, висить скринька. Положити його в скриньку, ми спокійно потім обробимо цей показник», – розповів він. 

Він пояснив, що показники можна подавати не у перші три дні місяця, а впродовж всього місяця. 

Більше – у сюжеті. 

 
Подати показники лічильника за використану електроенергію сьогодні змогли не всі охочі

Подати показники лічильника за використану електроенергію сьогодні змогли не всі охочі - у Центрі обслуговування клієнтів товариства “Волиньелектрозбут”, що на вулиці Лесі Українки, 16а, обласного центру утворилися черги. Деталі — у сюжеті.

Posted by UA: Волинь on Friday, 1 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ранок, Луцьк і кава. ФОТОБЛІЦ
Наступна новина На Ягодині затримали водія, який у «порожній» фурі віз цигарок на півмільйона гривень . ФОТО
Останні новини
Схожі новини