Уряд встановив доплату військовим і поліцейським у 70 тис. грн за кожні 30 днів служби на «нулі»

Уряд встановив доплату військовим і поліцейським у 70 тис. грн за кожні 30 днів служби на «нулі»

У п'ятницю, 12 квітня, уряд України встановив доплату в розмірі 70 тис. грн для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«На виконання спільної ініціативи Верховної Ради й Уряду сьогодні встановили доплату в розмірі 70 тис. гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії», - написав він.

Одноразова винагорода нараховуватиметься за кожні 30 днів виконання таких завдань.

Раніше, у четвер, 11 квітня, Верховна Рада України підтримала постанову, яка зобов'язує Кабінет міністрів запровадити щомісячні виплати 70 тис. грн для військових, які перебувають на передовій, інформував нардеп Ярослав Железняк.

Він зазначав, що певну постанову підтримав 321 депутат.

«Парламент схвалив постанову, яка зобовʼязує уряд схвалити постанову про 70 тис. для тих хто на передовій (які виконують бойові завдання)», - повідомив нардеп.

У самій постанові йдеться, що доплата у 70 тис. встановлюється на час дії воєнного стану. Виплату отримають військовослужбовці, які виконують бойові завдання на лінії бойового зіткнення з противником на відстані виконання бойових завдань військовою частиною першого ешелону оборони або наступу до ротного опорного пункту включно, а також на території противника, за кожні 30 днів виконання таких завдань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині митники затримали українця, якого три роки шукала поліція
Наступна новина «Волинська Голландія»: відомо, коли відбудеться відкриття тюльпанового поля
Останні новини
Схожі новини