Чому деякі жінки не хочуть заміж

Чому деякі жінки не хочуть заміж
джерело фото: franklady.com.ua - Жіночий журнал.

Минули часи, коли жінка до певного віку повинна була вийти заміж. Деякі сучасні жінки живуть з чоловіками, але не укладають шлюб.

Психолог Діна Васильченко назвала основні причини, через які жінки не спішать виходити заміж, пише ТСН.

1. Матеріальне забезпечення жінки

У цьому випадку жінка, яка може сама себе забезпечувати, не потребує допомоги чоловіка. Для інтимних стосунків, за словами психолога, жінки заводять собі коханців.

2. Поганий приклад батьківської сім’ї

Це одна з найбільш поширених причин. Жінка не хоче виходити заміж через те, що була свідком поганого ставлення батька до матері. У неї формується негативний стереотип сімейного життя. У жінки виникає стереотип, що така модель сім’ї чекає на неї.

3. Невдалий власний досвід сімейного життя

У жінки виникають сумніви щодо того, що щось в іншому шлюбі може змінитися. Вона переконана, що чоловік повинен зробити її щасливою і все залежить від нього. Проте їй потрібно взяти відповідальність на себе і свою долю.

4. Вдалий досвід сім’ї

У цьому випадку жінка завжди буде порівнювати свого колишнього чоловіка, з яким довелося розлучитися через несподівані причини, із теперішніми. На початку така поведінка є нормальною, але потім це може зашкодити стосункам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селах на Волині ще пам’ятають старі пісні, які раніше знали та вміли співати всі. ВІДЕО
Наступна новина Які наслідки чекають українців після підвищення цін на газ
Останні новини
Схожі новини