Чому гарячий шоколад потрібно пити взимку

Чому гарячий шоколад потрібно пити взимку

Гарячий шоколад не тільки чудово зігріє взимку, а й піднімає настрій та позитивно впливає на ваше здоров'я та самопочуття. Чим не причина випити чашку гарячого шоколаду прямо зараз?

Користь гарячого шоколаду

Гарячий шоколад містить солі калію і кальцію, які дуже корисні для шкіри і кісток. Якщо додати в такий напій молоко, то солі будуть швидше засвоювалися, – пише 24 канал

Також цей напій містить багато магнію і заліза, завдяки ним наш організм "заряджається" енергією і силою. Тож можете спокійно його пити замість ранкової кави.

Є в гарячому шоколаді і антиоксиданти – в ньому їх вдвічі більше, ніж в червоному вині. А ще в гарячому шоколаді міститься менше цукру, ніж в твердому. Тож фігурі він принесе значно менше шкоди.

Чому корисно пити гарячий шоколад

Гарячий шоколад містить триптофан і фенілетиламін, завдяки яким виробляється "гормон щастя" – ендорфін. До того ж, магній в складі шоколаду допомагає побороти стрес і нормалізувати емоційний стан.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як виглядала головна ялинка України в різні роки незалежності. ФОТО
Наступна новина Україна повинна тримати жорстку дипломатичну лінію проти Росії
Останні новини
Схожі новини