Чому на мосту у Луцьку утворились вибоїни. ВІДЕО

Чому на мосту у Луцьку утворились вибоїни. ВІДЕО

У Луцьку на мосту, що на вулиці Рівненській, утворилися вибоїни на шляхопроводі.

На відео видно, що вибоїни утворились на місцях стику залізобетонних плит уздовж двох боків дороги, йдеться в сюжеті UA: Волинь.

Директор департаменту житлово-комунального господарського Луцької міськради Юрій Крась розповів: торік навесні на цій ділянці автошляху теж були вибоїни, їх своїм коштом ліквідовував підрядник.

За його словами, шляхопровід потребує реконструкції.

«На швах мости у літній період розширюються, у зимовий – звужуються. Це призводить до руйнувань. Чого на одних мостах менше, на одних більше, це залежить від конструкції мосту. Де довші плити, там, можливо менші, от як на мосту на Соборності, там лише один стик летить. На тих, де плити дрібніші – воно грає», – розповів головний комунальник Луцька.

Востаннє цей міст ремонтували наприкінці 2016 року.

Більше – у відео.

 
У Луцьку на мосту по вулиці Рівненській утворилися вибоїни

У Луцьку по вулиці Рівненській утворилися вибоїни на шляхопроводі (інженерна споруда мостового типу). Директор департаменту житлово-комунального господарського Луцької міськради Юрій Крась розповів Суспільному: торік навесні на цій ділянці автошляху теж були вибоїни, їх своїм коштом ліквідовував підрядник. Чому ями утворилися після капітального ремонту дороги – дивіться у відео.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 5 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині бракує майже 150 патрульних
Наступна новина Скільки дітей народилося в Луцьку 4 лютого
Останні новини
Схожі новини