Чому обвалився дах будинку культури у селі під Луцьком. ВІДЕО

Чому обвалився дах будинку культури у селі під Луцьком. ВІДЕО
Обвалений дах будинку культури. Скріншот з відеосюжету

У селі Гірка Полонка під Луцьком ремонтують дах будинку культури, який обвалився 19 грудня. 

Представник будівельної організації, яка наразі ремонтує дах, Володимир Бугайчук, каже, що причина обвалу у тому, що дах не витримав ваги снігу, йдеться у сюжеті UA: Волинь.

«Воно було поїджене шашелем. Трішки підгнило. Десь, може, ще й трошки підтікало. То воно не витримало і провалилось», – пояснив чоловік.

Директорка будинку культури Олена Пась визнала, що раніше у деяких місцях дах підтікав. За її словами, востаннє покрівлю тут ремонтували близько 10 років тому. 

Для ліквідації наслідків обвалу будівельникам потрібно декілька днів. Володимир Бугайчук запевнив, що загрози обвалу покрівлі всередину приміщенні немає, оскільки там панельне перекриття.

23 грудня, у неділю, у цьому приміщенні будинку культури відбудуться вибори ОТГ. Виборча дільниця працюватиме на першому поверсі.

Детальніше – у сюжеті.

 
У Гіркій Полонці обвалився дах Будинку культури

Будинок культури у селі Гірка Полонка Луцького району, де учора обвалилася частина даху, сьогодні працював у звичному режимі. Будівельники ліквідовували наслідки руйнування покрівлі.

Posted by UA: Волинь on Thursday, 20 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У кліпі Положинського знялася найсексуальніша модель України. ВІДЕО
Наступна новина У луцьку мерію принесли Вифлеємський вогонь. ФОТО
Останні новини
Схожі новини