У кліпі Положинського знялася найсексуальніша модель України. ВІДЕО

У кліпі Положинського знялася найсексуальніша модель України. ВІДЕО

Гурт співака з Луцька Олександра Положинського «Тартак» та «Нумер 482» зняли драйвове відео на перший сингл зі свіжого альбому «АнТАРТАКтида. Частина перша».

Для роботи над кліпом на пісню «Попелюшка» вдалось залучити справді зіркову команду, – пише ТСН.

«Мені завжди імпонувала творчість «Тартака». Нарешті випала нагода попрацювати з артистом як режисеру відео. В кліпі немає конкретної сюжетної лінії. Тим не менш, картинка вийшла надзвичайно стильною, сучасною та атмосферною», - поділився режисер Віктор Скуратовський.

Так, головною героїнею стала дівчина на ім’я Адель, якій журнал PLAYBOY подарував титул PLAYMATE року та назвав найсексуальнішою моделлю України. Адель органічно вжилась у роль «Попелюшки», що тікає з балу. 

Під час зйомок на вулицях Києва, коли дівчина граційно дефілювала у доволі відвертому одязі, створювались справжні затори.

«Як показує наше опитування серед тих, хто вже чув альбом «АнТАРТАКтида. Частина Перша», кліп саме на цю пісню є одним із найбільш бажаних з усіх 12-ти пісень альбому. Схоже, вгадали - і з режисером, і з піснею. А режисер явно «вгадав» з головною героїнею - Адель вразила своїм професіоналізмом і працездатністю під час знімань, а в кадрі має такий гармонійний вигляд, ніби саме для неї ми з Віталієм писали цю пісню», - прокоментував свою роботу лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На завод – за «Оскаром»: як на луцькому «Кромберг енд Шуберт» вітали працівників. ФОТО
Наступна новина Чому обвалився дах будинку культури у селі під Луцьком. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини