Чому волиняни хочуть жити у Струмівці?

Чому волиняни хочуть жити у Струмівці?

Думаємо, вам буде цікаво дізнатися, чому впевнені та самодостатні люди вибирають Струмівку, а не купують житло у Луцьку.

...Саме тут на вечірньому променаді вулицями можна зустріти панянок із наймоднішими і дорогими породами ручних собак - мопсами і шпіцами. Складається враження, що ви гуляєте європейськими вуличками. Будинки - один кращий іншого. Цікаві ландшафтні рішення. Село розширюється, росте, стає цікавішим в архітектурному плані...

Найголовніша перевага Струмівки - це, звичайно, величезний зелений ліс поруч з селом. Відмінна дорога без заторів дозволить вам дістатися до центру Луцька за 20 хвилин. Маршрутки ходять кожні 15 хвилин.

Ціна будинку або ділянки тут досить висока. Однак, недавно масштабне будівництво за доступними цінами почали нафтові олігархи зі Львова – компанія «ВолиньНафтоБуд».


Якість матеріалів і саме будівництво значно відрізняються від стандартів в кращу сторону. Як нам вдалося з’ясувати, раніше частина будівельників працювала над зведенням «палаців» під Львовом і Києвом.

«ВолиньНафтоБуд» підписав контракт з сербськими будівельниками, які здійснюють нагляд за ходом робіт. Все це разом забезпечує суперякість і довговічність будинків, а це не може не тішити покупців.

Звичайно, багато хто з мешканців Луцька здивувалися, коли побачили яскраву рекламу «ВолиньНафтоБуду» по всьому місту.

Спочатку це був Бетмен, який зацікавив, мабуть, кожного лучанина і всіх гостей міста. Потім вони «оживили» Любарта, який з бордів сповістив про переїзд, а тепер запустили суперакцію - своє житло за 200 доларів на місяць протягом двох років. Але - за умови оплати 70% вартості квартири.

Відтермінування можуть надати і при меншому внеску - в 50% або навіть 30%. З урахуванням того, що механізми кредитування або іпотеки в Україні майже не працюють, такий підхід забудовника, у якого є гроші на будівництво, не може не радувати!

Якщо перед вами постав вибір купити квартиру у Луцьку чи у Струмівці і вам важко зорієнтуватися у перевагах та недоліках, тоді телефонуйте (066)104-04-04 – і вам допоможуть!

«Сімейна фортеця» в InstagramFacebook . Офіційний сайт – https://fortecya.lutsk.ua/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка за 8 років створила 4 тисячі ляльок. ВІДЕО
Наступна новина «Іграшкова фабрика, як жінка, змінює «макіяж» щороку», - директор фабрики «Тигрес» Оксана Антонюк
Останні новини
Схожі новини