Чому варто обрати металеві штахети. 5 переваг

Чому варто обрати металеві штахети. 5 переваг

Паркан біля жилого будинку чи дачного будиночка повинен виконувати дві основні функції: служити захистом від людей і тварин і бути елементом декору. Серед варіантів, з чого зробити паркан, є надійний та простий у встановленні матеріал – металевий штахетник. Метал – матеріал міцний, тому металевий штахетник має термін служби набагато більший, ніж паркани з дерева.

Це – металеві планки, оброблені захисним полімерним покриттям.

«На відміну від паркану з профнастилу, який наглухо закриває територію, металевий паркан зберігає частковий зазор між смугами, що дозволяє пропускати сонячні промені і вітер. Для власників присадибних чи дачних ділянок огорожа з євроштахетника допоможе не тільки зберегти, а й збільшити врожай за рахунок природної вентиляції городу. А любителі садових ландшафтів оцінять те, що паркани з металоштахетника недорого коштують і не загороджують красу квітучих рослин», – розповідає директор ТОВ «Волиньсталь» Сергій Бомазюк.

Колір і розмір металевих штахет може бути різним. Крім того, це – доволі легкий і компактний матеріал, що дозволяє уникати ряду складнощів з транспортуванням та монтажем. Перевезення та встановлення дерев’яних, бетонних і кам’яних парканів – в рази складніший процес.

При цьому вага робочого матеріалу не впливає на показники надійності і стійкості.

«Металевий штахетник відрізняється своєю зносостійкістю і довговічністю, він невибагливий у догляді і простий в монтажі. Встановлення не потребує професійних навичок або специфічних інструментів – і це значна перевага для встановлення нового та сучасного європаркану зі штахетника», – каже Сергій Бомазюк.

Спеціалісти виділяють 5 переваг металевих штахет над іншими видами парканів:

1. Надійність. Євроштахетник має високу зносостійкість, що забезпечує його довговічність.

2. Легкість у транспортуванні. Матеріал – компактний і має відносно невелику вагу, що дозволяє зручно перевозити.

3. Великий асортимент кольорів та покриття. Завдяки цьому, металеві штахети можна легко «вписати» в загальний дизайн, створити цілісний образ будинку або дачно-садової ділянки, прикрасивши цим самим територію.

4. Розміри. Можна вибрати будь-який розмір паркану, залежно від того, чи огорожа буде розміщена всередині території, чи ззовні.

5. Економія. Огорожа з металевого паркану не ляже важким тягарем на гаманець, оскільки цей матеріал – в середній ціновій категорії, а якість виробництва – в преміум-сегменті.

Придбати металевий паркетник можна у виробника – компанії «Волиньсталь».

Адреса: Луцький район, с. Боголюби, вул. Набережна, 20.

Телефони: +38 (050) 724-97-77, +38 (097) 914-36-05

Детальніша інформація – на сайті: volynstal.com.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Посвідчення Зеленського впало на підлогу
Наступна новина На Волині горять «неофіційні» ліси. Бо не мають господаря
Останні новини
Схожі новини