Волинян, які побачили підозрілих людей в селі, просять повідомляти в поліцію

Волинян, які побачили підозрілих людей в селі, просять повідомляти в поліцію

Поліція просить волинян, які помітили у своєму населеному пункті підозрілих незнайомців чи автотранспорт, зателефонувати сільському голові або поліцейському офіцеру громади, дільничному офіцеру поліції чи відразу на екстрену лінію 102 для подальшої перевірки інформації.

Таким чином працює програма «Чужий в селі», яка передбачає комплексну систему організаційних та практичних заходів, в основі якої лежить принцип співпраці мешканців територіальних громад з поліцією, негайного надходження, реєстрації та відповідного реагування на інформацію від населення району, інформують в поліції Волині. 

Повідомлення про підозрілих осіб або автотранспорт можна розсилати за допомогою публічного каналу створеного у клауд-месенджерах Telegram, Viber, WhatsApp, які дозволяють обмінюватися текстовими, голосовими та відеоповідомленнями, наліпками та фотографіями.  

Що потрібно знати мешканцям населених пунктів, членам громадського формування, листоношам про інформування працівників поліції «Чужий в селі»:

  • Громадяни при виявлені підозрілих осіб та автотранспорту в селі (селищі), фіксують прикмети невідомих, марку, колір, номерний знак автотранспорту, негайно повідомляють голову територіальної громади, старосту, дільничного офіцера поліції, поліцейського офіцера громади чи безпосередньо відповідний відділ (відділення) поліції.
  • До прибуття поліцейських місцеві жителі, члени громадських формувань здійснюють спостереження за підозрілими особами та автотранспортом з метою недопущення ними скоєння злочинів та правопорушень.

Вжиті заходи допоможуть запобігти кримінальним та адміністративним правопорушенням. а у разі їх вчинення, швидко встановити осіб, які можуть бути причетними до їх скоєння.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян закликають підписати петицію щодо вигнання росії із ООН
Наступна новина Українських школярів запрошують запрограмувати віртуальних роботів
Останні новини
Схожі новини