Нетверезий волинянин поклав патрульним 3000 гривень, щоб відпустили

Нетверезий волинянин поклав патрульним 3000 гривень, щоб відпустили

На Ковельщині поліцейські задокументували факт хабарництва. За спробу відкупитись від адміністративної відповідальності турійчанину загрожує до 4 років позбавлення волі. Слідство розпочало досудове розслідування. 

Як інформують в ГУНП Волині, 1 лютого, близько 14 години, поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили у смт. Турійськ транспортний засіб за порушення правил дорожнього руху. 

Спілкуючись із 36-річним керманичем, поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від запропонованого проходження тесту він відмовився, натомість запропонував поліцейським вирішити це питання на місці.

Попри попередження про відповідальність за такі дії, водій все ж залишив інспекторам грошові кошти у сумі 3 тисячі гривень.

Поліцейські зафіксували це на нагрудну боді-камеру та відразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу, аби задокументувати факт хабарництва.

Відомості кримінального характеру слідство внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Разом з цим, у водія вилучили права на керування транспортним засобом та склали на нього адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затримали лучанина, який збив батька з дітьми на переході і ухилявся від покарання
Наступна новина Оплачувати комуналку і записатися до лікаря: луцьких пенсіонерів вчать цифрової грамотності
Останні новини
Схожі новини