COVID-19 виявили у працівника ще одного луцького дитсадка

COVID-19 виявили у працівника ще одного луцького дитсадка

Коронавірус виявили у працівника ДНЗ №37, що у Луцьку. 

Про це сьогодні повідомили під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у режимі відеозв’язку, яку провів перший заступник міського голови Григорій Недопад, – йдеться на сайті мерії.

Нагадаємо, у садочку №36 коронавірус виявили у викладача музики. Але закривати його не будуть.

Ситуацію із захворюванням на коронавірус працівниць закладів дошкільної освіти № 36 та №37 прокоментувала начальник управління освіти Зіновія Лещенко. За її словами, ситуація непроста, але контрольована.

“Одна з інфікованих дізналася про хворобу, перебуваючи у відпустці. Інша теж не була у контакті із дітьми. Проконсультувавшись із спеціалістами обласного лабораторного центру МОЗ, поки не бачимо підстав для припинення роботи дитячих садочків. Їх відвідують більше двох з половиною тисяч дітей, адже батькам потрібно виходити на роботу”, - додала Зіновія Лещенко.

Григорій Недопад доручив управлінню освіти спільно із працівниками лабораторного центру МОЗ провести додаткові перевірки у закладах, де було виявлено захворювання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани знімають фуд-блог «для американців»: самі готують, самі їдять
Наступна новина Біля річки Стир виявили стихійне сміттєзвалище
Останні новини
Схожі новини