Лучани знімають фуд-блог «для американців»: самі готують, самі їдять

Лучани знімають фуд-блог «для американців»: самі готують, самі їдять

Лучани Максим Нікітін, Андрій Поліщук і Тарас Гендис відкрили канал в Youtube, на якому публікують процес приготування страв на природі.

Канал носить назву How to cook that? (у перекладі з англійської - “Як це приготувати?”).

Про мету створення каналу автори кажуть чесно: хочуть, аби продукт став популярний і приносив прибуток з розміщеної у ньому реклами.

“У нас амбітна мета: ми хочемо сподобатися усім. І україномовній, і російськомовній, і — звичайно англомовній аудиторії Ютубу. З цього, до речі, і почалася наша ідея, коли я сказав: “Давай знімати відеоблог для американців!”. Тому наші відео - “німі”, ми в них нічого не коментуємо. Зі звуків — тільки спів пташок, шум вітру, тріск вогню, шкварчання їжі в казані...” - розповідає Максим Нікітін.

При тому текстове оформлення відео (заголовок, опис) адаптовуються під мову користувача й тому зрозумілі і україномовній, і російськомовній і англомовній публіці. 

Знімають щотижня на вихідних. Андрій і Максим — у кадрі, готують кожен по страві. За камерою — відомий луцький оператор Тарас Гендис. На ньому — зйомка і монтаж.

«Як вибираємо страву? По-перше, це має бути щось, що шукають, але чого поки в Ютубі недостатньо. По-друге, ця страва повинна подобатися нам. Нам же її потім їсти!” - каже Максим.

Під час останньої вилазки Максим готував паелью з фрикадельками (це відео уже є на каналі), Андрій - хот-дог (відео планують оприлюднити у четвер, 25 червня)

“Наступного разу Андрій готуватиме ребра з чорносливом, я — бурек” - розкриває творчо-комерційні плани Максим.

Редакція “Першого” уже підсіла на блог, і залипає на кожному відео :) Щиро бажаємо хлопцям мільйонних переглядів, і запрошуємо усіх пдписатися на цей смачний канал!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дитсадок, де на COVID-19 захворів працівник, не закриватимуть
Наступна новина COVID-19 виявили у працівника ще одного луцького дитсадка
Останні новини
Схожі новини