ДахаБраха дасть великий сольний концерт у Києві

ДахаБраха дасть великий сольний концерт у Києві
Гурт «ДахаБраха»

Давати-брати. Старе-нове. Зовнішнє-внутрішнє. Минуле-теперішнє. Своє-чуже. Це є не просто антоніми, а й нерозривні протилежні сили Всесвіту. Без одного не існуватиме іншого. Саме цей сенс намагався вкласти у назву етно-гурту “ДахаБраха” Влад Троїцький. Та ще й як вдало зашифровано назву театру-джерела “Дах”, з якого і почалось життя цього неймовірного колективу.

Взагалі гурт “ДахаБраха” був створений в рамках проекту “Україна містична”. Метою Влада Троїцького було не сформувати ще один звичайний етно-колектив, а заснувати новий напрямок, де б автентичні пісні були представлені сучасному слухачеві у зовсім іншому обрамленні і засяяли новими гранями. Саме із таких творчих пошуків виникло неймовірний напрямок - етно-хаос. Такий музичний стиль не тримає музику в усталених рамках оригінальних пісень українських народностей, а навпаки дає повну свободу польоту фантазії та творчості. Саме тому учасники “ДахаБраха” до етнічних мотивів сміливо додають блюз, соул, мінімалізм та навіть хіп-хоп.

Таким чином, колектив підлаштовує етномузику до сучасного слухача, але водночас повертає нас до першоджерел слов’янської історії, насичуючи кожного силою наших предків.

“ДахаБраха” дуже часто гастролює світом, виступаючи на різноманітних фестивалях. У їхньому тревел-списку Південна Америка (Колумбія, Бразилія, Мексика), Північна Америка (Сполучені Штати Америки, Канада), Азія (Китай, Малазія, Південна Корея), Австралія, Нова Зеландія, країни Європи. І кожного разу “ДахаБраха” вражає, дивує, манить і навіть гіпнотизує.

Виступи колективу в Україні - це завжди солдаути. Щоб місця вистачило усім, “ДахаБраха” планує свій концерт цього року організувати у київському Палаці Спорту. Це буде щось справді неймовірне та вражаюче. Не втрачай свого шансу, купуй квитки просто зараз https://dakhabrakha.ticketsbox.com/.

Концерт відбудеться 6 грудня о 19:00. Вартість квитків – від 290 до 2450 гривень.

Ще більше цікавих подій у столиці України можна знайти тут: https://kiev.ticketsbox.com/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спека і грози: яким буде тиждень у Луцьку
Наступна новина Луцький політех обігнав СНУ на 23 позиції. Опублікували новий рейтинг українських університетів
Останні новини
Схожі новини