У волинському селі люди збирають кошти на будівництво школи

У волинському селі люди збирають кошти на будівництво школи

Голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерій Дунайчук  розповів про будівництво школи у селі Стобихівка.

Про це він повідомив у п’ятницю, 16 березня, в ефірі «Волинь:акценти».

«Дай Боже, щоб воно розпочалося», - каже голова.

За його словами, робочий проект по будівництву школи в селі Стобихівка поновили у жовтні 2017 року. Загальна кошторисна вартість на сьогодні становить 83,4 мільйони гривень.

«Роботи по будівництву ще не здійснювалися, там є питання із відведенням земельної ділянки, визначенням земельної ділянки в натурі (на місцевості). Хоча рішення місцевої ради про її виділення в розмірі 2,2 гектара прийняли вже давно», - наголосив Валерій Дунайчук.

Він повідомив, що громада Стобихівської сільської ради створила благодійний фонд «Пролісок». На його рахунок вже надійшли кошти від жителів громади.

«Десь 500-600 тисяч гривень. Але точної цифри не знаю, вони мені не розповідали. Ці кошти громада зібрала для співфінансування», - каже голова РДА Валерій Дунайчук.

«На сесії обласної ради я звернувся із депутатським запитом і по Оленино, і по Стобихівці, і по Бузаках, і по Доброму по виділенню хоча б по мільйону на певні об’єкти. Звичайно, потрібне співфінансування. По Стобихівці воно є від громади, а ще, можливо, треба буде добавляти і з районного бюджету», - зазначив голова Камінь-Каширської райдержадміністрації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де в Луцьку мішками привозять курей та рубають їх. ФОТО
Наступна новина У столичному ресторані зарізали людину, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини