Де і за скільки у Луцьку можна придбати ялинку?ФОТО

Де і за скільки у Луцьку можна придбати ялинку?ФОТО

Уже через декілька днів зустрічатимемо Новий рік, а отже підготовка до свята саме у розпалі. Головним та невід’ємним атрибутом зимових свят та новорічного настрою є ялинка або ж сосна.

Багато хто віддає перевагу штучній ялинці, але є й ті, для кого перед Новим роком обрати живу «красуню» є справжньою проблемою.

«Перший» вирішив поцікавитися де у нашому місті можна придбати красиву та пухнасту сосну чи ялинку за оптимальною ціною.

У Луцьку основних та найбільших місць продажу новорічних красунь є декілька: біля «Центрального» ринку, поблизу «Північного» ринку та навпроти ТЦ «Там Там». Усього по місту діють 13 місць продажу ялинок.

По-справжньому багатий та широкий вибір новорічних красунь представлений на Центральному ринку. Продавці охоче пропонують та радять, яку красуню краще обрати.

«У нас доступні ціни: починаючи від 80-ти і закінчуючи 600-700 гривень за штуку. Дерева прибули до Луцька із Рівненської області, всі дозволи маємо», – охоче розповідає продавець Людмила Мосійчук. Жінка радо демонструє асортимент ялинок та сосон, помітно, що вона пишається своїм товаром.

Справжньою несподіванкою було і те, що на цьому ж ринку представлені деревця навіть із Закарпаття. Оригінальні та невеличкі за розміром ялинки, які зафіксовані на підставці з буку, – відрізнялися своїм колоритом з-поміж інших.

Продавець Марина розповідає, що у Луцьку продає такі деревця вже декілька років поспіль. Ціни на незвичайні закарпатські ялинки від 25-ти до 250 гривень.

«Сезон тільки розпочинається, чекаємо наплив охочих в останні дні 2017-ого року», – зауважила вона.

Дещо «скромніший» асортимент спостерігаємо поблизу «Північного».

На деревцях видніються чіпи, проте не на всіх. Продавці запевняють, що всі дозволи мають та працюють законно і всі чіпи носять у кишені, адже під час перевезення вони губляться, бо не міцно зафіксовані. Дерева, за словами продавця Олександра, прибули з Волинської області.

Справжній торговий бум відбувається поблизу ТЦ «Там Там». Охочих придбати ялинку чи сосну дуже багато. Кожен відразу ж вихваляє свій товар та вправно його пакує. Помітно,що чіпи далеко не на всіх деревах. Продавці неохоче розповідають про місце, звідки привезені сосни, але зізнаються, що з Маневицького району.

«Перший» поцікавився, чому відсутні чіпи на новорічних красунях.

«А нащо Вам ті чіпи?Люди купують – значить все добре», – відповів продавець хвойних.

Ціни на цьому ринку різні та залежать від продавця: починаючи від 100 до 800 гривень за деревце. Обіцяють, що перед Новим роком неодмінно будуть знижки.

Цікаво було почути думку і потенційних клієнтів. Лучанин Андрій Марчак саме обирав новорічну красуню.

«Кожного року додому купую сосну, тому що вона довше стоїть і дуже пишна. Не віддаю перевагу штучним ялинкам, бо хочу, щоб дерево було живе і пахло. Про дозвіл на продаж не запитую, обираю те дерево, яке сподобається», - розповідає Андрій.

Нагадаємо, У період з 15 грудня 2017 року по 15 січня 2018 року продаж хвойних дерев до новорічних та різдвяних свят здійснюватиметься за наступними адресами:

1. Бульвар Дружби Народів, 7а (поблизу бібліотеки).

2. Пр-т Соборності (поблизу ринку "Північний").

3. Пр-т Соборності (навпроти гіпермаркету "Там-Там").

4. Пр-т Соборності, 26.

5. Пр-т Соборності (поблизу відділу РАЦС).

6. Вул. Дубнівська, 36 (поблизу кінцевої зупинки громадського транспорту).

7. Вул. Глушець (навпроти Центрального ринку).

8. Пр-т Відродження, 6.

9. На розі вул. Січової – пр-ту Відродження.

10. Вул. Героїв УПА (поблизу магазину "Вишківський").

11. Вул. Конякіна, 14 (поблизу ринку).

12. Вул. Гордіюк (поблизу торгового центру "Фуршет").

13. Вул. Львівська (поблизу магазину "Наш Край").

Автор: Володимир Потрапелюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку бус зіткнувся з маршруткою
Наступна новина Двоє чоловіків дружили все життя і тільки через 60 років дізналися, що вони брати. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини