Двоє чоловіків дружили все життя і тільки через 60 років дізналися, що вони брати. ВІДЕО

Двоє чоловіків дружили все життя і тільки через 60 років дізналися, що вони брати. ВІДЕО

Алан Робінсон і Уолтер Макфарлейн з гавайського острова Оаху, товаришували ще з середньої школи, але недавно дізналися, що вони брати. Відкриття відбулося завдяки сервісу по аналізу і порівняння ДНК, куди обидва звернулися в надії знайти своїх родичів.

Алан і Уолтер розповіли місцевим каналу KHON2, що познайомилися, коли вчилися в шостому класі. Уолтер не знав свого батька, а Алан був усиновлений, тому вони обидва мріяли знайти свою рідню і багато років намагалися це зробити, повідомляє MEDIALEAKS.

Дружба між Аланом і Уолтером зав'язалася відразу ж, хоча, за словами Алана, його брат був великим веселуном, ніж він.

Зате у них знайшовся загальний інтерес — карткова гра під назвою криббедж, за якою вони до цих пір іноді проводять час.

Уолтер розповів, що у нього був молодший брат, якого не стало в 19 років, і з тих пір він багато думав про те, що ніколи не дізнається, ким була його мати, і що в нього ніколи не буде племінників або племінниць. З допомогою своєї сім'ї він багато років шукав інших родичів в інтернеті і соцмережах, але безуспішно.

У підсумку Уолтер вирішив звернутися до сервісів, перевірки ДНК, які шукають можливих родичів. Найбільше його ДНК співпало з ДНК якогось користувача, зареєстрованого на сайті сервісу як robi737. Ним виявився Алан, який теж вирішив дізнатися більше про своє походження.

Після кількох телефонних дзвінків з'ясувалося, що вони обидва є дітьми однієї матері. Брати, які знайшли один одного, зібрали своїх друзів і родичів і урочисто оголосили їм про відкриття. Тепер Алан і Уолтер планують разом подорожувати і приємно проводити час на пенсії.

Сюжет про історію братів був показаний в ефірі місцевого телеканалу. Репортаж був записаний під час сімейного свята, де вони оголошували про своє відкриття. В деякі моменти видно, як розчулений Алан ледве стримується від сліз.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де і за скільки у Луцьку можна придбати ялинку?ФОТО
Наступна новина Туристичний бум під Вашингтоном! Все − через різдвяні декорації. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини