Де на Волині встановлені радари швидкості

Де на Волині встановлені радари швидкості
Фото ілюстративне

Пристрої автоматичної фіксації перевищення швидкості встановлені на 4 ділянках волинських автошляхів та на 2 вулицях Луцька.

Про це повідомляє ІА «Конкурент».

Таким чином, пристрої встановлені на таких ділянках автошляхів Волині:

  • дорога М-07 Київ – Ковель – Ягодин (414-470 км);
  • дорога М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (80-137 км);
  • дорога Н-17 Львів – Радехів – Луцьк (71-87 км);
  • дорога Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне (0-130 км).

Зазначається, що окрім вищевказаних пунктів розміщення радарів, у місті Луцьк пристрої встановлені на проспекті Відродження та на вулиці Конякіна.

Прилади працюють за температури від -30°C до +70°C, похибка в межах 2 км/год. Пристрій може контролювати водночас лише одну автівку. Такі прилади застосовують на ділянках підвищеного ризику, зокрема, у місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках.

"Ми коли доручаємо своїм працівниками працювати з такими технічними засобами, вони переміщаються для того, щоб контролювати на всіх ділянках дотримання встановлених меж швидкості і це дає свої результати",– розповідає очільник Волинської патрульної служби Андрій Крутень.

За словами Андрія Крутня, незважаючи на статичні точки розміщення радарів TruCam, працівники ДПС працюють з подібними технічними засобами, на найбільш небезпечних ділянках автошляхів. У Луцьку такими виявились: вул. Набережна, вул. Потебні, вул. Львівська, вул. Ковельська та вул. Конякіна.

Читати також: Родичі загиблого в ДТП у Рованцях шукають свідків трагедії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Майже за дві доби на Волині потонули 6 людей
Наступна новина Волинян запрошують на театралізований «Торчинський ярмарок»
Останні новини
Схожі новини