Де найдорожче коштують квартири на вторинному ринку нерухомості Луцька. ІНФОГРАФІКА

Де найдорожче коштують квартири на вторинному ринку нерухомості Луцька. ІНФОГРАФІКА
Фото - ілюстративне

Покупці в Луцьку найчастіше купують одно- і двокімнатні квартири. Близько 40% покупців при цьому звертають увагу на наближеність навчальних закладів.

Про середні ціни на покупку квартир в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Луцька розповіла порталу Domik.ua агент з продажу нерухомості Людмила Сокольска.  

Трикімнатне житло затребуване серед 20% інвесторів.  Найчастіше покупці вибирають квартири з завершеним ремонтом.  Клієнти з обмеженим бюджетом купують житло з чорновою обробкою.  За інформацією агентств нерухомості, потенційні інвестори цікавляться квартирами, оснащеними лічильниками енергоресурсів і автономним опаленням.  

Найпопулярнішими вважаються житлові багатоквартирні будинки, що знаходяться біля транспортної розв'язки та об'єктів соціальної інфраструктури.  Близько 40% покупців при цьому звертають увагу на наближеність навчальних закладів до дому.

 У Луцьку власники квартир готові знижувати ціни при продажу.  Знижка, що надається власником, може досягати 3% від вартості житла.  При ціні об'єкта, відповідної ринкової, продаж триває місяць.

Якщо вартість квартири перевищує стартову ринкову, продаж займає близько півроку.  За цей час власник може осмислити реальну ринкову вартість об'єкта, після чого знизити її.

 Середні ціни на покупку квартир в будинках старого житлового фонду Луцька.

В інфографіці зафіксовані середні ціни на квартири в багатоквартирних будинках старої споруди Луцька.  Показники можуть різнитися між собою, оскільки залежать від типу планування і локації житлового об'єкта.  

Придбати однокімнатну квартиру в центрі Луцька можна за $ 15000- $ 16000.  Двокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих в прицентральних районах міста, можна купити за таку ж суму.  При цьому в центрі цінові показники досягають $ 16000- $ 17000. Трикімнатні квартири на околиці Луцька коштують $ 15000- $ 18000.  

Для порівняння, придбати однокімнатне житло в багатоквартирних будинках старої споруди в центрі Рівного можна в середньому за $ 15000- $ 17000.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Драйвовий старт: біля Луцька почались змагання з дрег-рейсингу
Наступна новина На «Ягодині» поменшало «човників»
Останні новини
Схожі новини