Де приземлиться літак із евакуйованими з Китаю українцями

Де приземлиться літак із евакуйованими з Китаю українцями
Літак, на якому евакуюють українців із Китаю

Пасажирський літак авіакомпанії SkyUp, що евакуйовує українців з китайського міста Ухань досі не приземлився. Наразі точно не відомо, де саме сяде літак.

Раніше повідомляли, що борт з українцями та іноземцями з Китаю мав сісти у Міжнародному аеропорту «Бориспіль», що на Київщині.

Літак SkyUp мав приземлитися у «Борисполі» о 7:56, однак інформація про його прибуття то зникає, то знов з'являється на табло.

Згідно з даними Flightradar24, літак тривалий час кружляє між Дніпром та Харковом. Є інформація, що він не може приземлитися через туман. 

Тим часом до аеропорту у Харкові з'їхалася техніка. На фото, які опублікувала журналістка Тетяна Доцяк у фейсбуці, видно декілька карет "швидкої" та автобуси оперативно-рятувальної служби. На виїзді до злітної смуги стоять три "швидких", їхній екіпаж у захисних костюмах.

В МВС повідомили, що літак із евакуйованими українцями з Китаю приземлився у аеропорту «Бориспіль» на дозаправку. «Там він дозаправиться пальним і вилетить у Міжнародний аеропорт міста Харків. За доповідями екіпажу та медперсоналу супроводу всі на борту літака здорові та можуть продовжувати політ», – ідеться у повідомленні.

Літак сів у «Борисполі» о 9:39. 

***

Перед тим, як сісти на борт літака для евакуації з Уханя в Україну, китайські медики перевірили стан здоров'я українців та іноземців. Чотирьох людей не пустили на повітряне судно. На борт сіли лише здорові.

Після висадки літак повністю продезінфікують, а усі розхідні матеріали спалять. Усі евакуйовані та персонал літака відправляться на двотижневий карантин. Лікарня з евакуйованими буде під постійною охороною, а в самому приміщенні будуть застосовані всі необхідні заходи інфекційної безпеки: захисні костюми, спалення та знезараження відходів.

Евакуйовані зможуть покинути місце карантину через 14 днів, але лише після того, як пройдуть усі необхідні процедури та перевірки.

Читати також: Евакуація українців з Китаю. Все, що потрібно знати

Підготоговлено за матеріалами 24 каналу, УНН.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стали відомі прізвища луцьких бізнесменів, чия техніка трощила Центральний ринок
Наступна новина Сьогодні – День Героїв Небесної сотні. Як вшанують їх у Луцьку
Останні новини
Схожі новини