Де провести вихідні у Луцьку

Де провести вихідні у Луцьку

Відпочивати треба правильно й у комфортному місці. Саме тому щотижня «Карабас Барабас» запрошує на вечірки лучан та гостей міста.

Цей тиждень – особливий, адже у п’ятницю чимало людей святкуватиме День закоханих. Проте, якщо ви поки що самотні – не варто засмучуватися, адже Валентина – прекрасний привід познайомитися з кимось. Хтозна, можливо саме в цей день на вас чатує доля. Але, аби її зустріти, варто як мінімум вийти з дому.

Тож броварня «Карабас Барабас» запрошує на вечірку з нагоди свята. В програмі романтичні конкурси та виступ гурту HAVANA. Розпочнеться свято о 22 годині.

Вже наступного дня на танцмайданчику гратиме неперевершений діджей FOCUS. Тож у суботу, 15 лютого варто знайти час, аби зустрітися та повеселитися з друзями.

Окрім того, є останній шанс куштувати кавове пиво, адже кількість напою – лімітована й вже незабаром у броварні представлять новий екзотичний напій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні запустили гарячу лінію з попередження домашнього насильства
Наступна новина Головний лікар Ковельського МТМО очолив найбільшу лікарню Західної України
Останні новини
Схожі новини