Де сьогодні на Волині не буде світла. ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ

Де сьогодні на Волині не буде світла. ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ

НЕК «Укренерго» запроваджено у Волинській області погодинні відключення електроенергії (ГПВ) 22 листопада.

Про це інформує Волиньобленерго. 

«Введення в дію та відміна ГПВ здійснюється «Волиньобленерго» за розпорядженням Національної енергетичної компанії «Укренерго», щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України» – йдеться у повідомленні. 

Графік погодинного відключення (ГПВ) хоч і є плановим, однак застосовується він у зв'язку із ненормальним режимом роботи енергосистеми України, тому вказані у ньому години можуть змінюватись. 

До волинян звертаються з проханням навіть у дні застосування ГПВ мінімалізувати використання енерговитратних приладів з 07:00 до 23:00. 

«Також просимо волинський бізнес максимально відмовитися від підсвічування вивісок, білбордів, рекламних екранів, сіті-лайтів, стел на фасадах магазинів і не вмикати кондиціонери. Пам'ятайте, що кожен заощаджений вами кіловат дає «Волиньобленерго» змогу залишити ще один будинок зі світлом», – зазначають у Волиньобленерго. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в аварії постраждала дитина
Наступна новина СБУ здійснює перевірку в Києво-Печерській Лаврі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини