Де у Луцьку найчастіше трапляються аварії

Де у Луцьку найчастіше трапляються аварії
Фото ілюстративне

Найбільше аварій в Луцьку стається на проспекті Соборності та на кількох перехрестях на вулиці Ковельській.

Про це розповів начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко під час прес-конференції в УПП 5 лютого, – повідомляє ІА Конкурент.

З його слів, відділ безпеки дорожнього руху, який працює при УПП у Волинській області контролює понад 6 тисяч 200 кілометрів доріг в плані ямковості, розмітки і утриманні цих доріг.

«Концентрація ДТП в Луцьку є на таких проміжках доріг як проспект Соборності (від перехрестя вулиці Кравчука до будинку №42), вулиця Ковельська (перехрестя з вулиці Червоного Хреста), вулиця Ковельська (перехрестя з вулицею Глінки) і перехрестя вулиць Ковельська і Чернишевського», – розповів Вовченко.

Також назвав і дороги загального користування, де у 2018 році була найбільша концентрація дорожніх пригод.

«Це такі дороги як М-07 «Київ–Ковель–Ягодин» Км 444+600 і 445+200. Також Р-15 «Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква» місто Нововолинськ 74 км. Автомобільна дорога Р-15 «Ковель-Червоноград-Жовква» з км 44+900 – 45+280», – розповів начальник патрульної поліції у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В УПЦ МП заявили, що священик з Волині «ухилився в розкол» і заборонили йому причащати
Наступна новина У Луцьку ями на дорогах просять позначити конусами
Останні новини
Схожі новини