Де відсвяткувати День студента у Луцьку

Де відсвяткувати День студента у Луцьку

Студентів запрошують відсвяткувати «професійне» свято.

Зовсім скоро спудеї зберуться разом, аби відпочити та розважитися. Адже наближається День студента. Броварня «Карабас Барабас» підготувала цікаву програму.

Щороку студенти чекають листопада, адже до сесії ще далеко й є чудова можливість розважитися та неформально провести час з одногрупниками. Саме в цей місяць відзначають «професійне» свято тих, хто навчається.

З цієї нагоди у броварні «Карабас Барабас» підготували цікаву роважальну програму. Тематичні конкурси та призи, а також запальні танці. На сцені гратимуть Creators Deejays, а розпочнеться вечірка 16 листопада о 22 годині.

До слова, у закладі запевняють, що можуть прийняти навіть найбільшу групу студентів, або ж і цілий потік. Також тут можна скуштувати ексклюзивне крафтове пиво з оригінальними закусками.

Аби точно весело відсвяткувати день студента у броварні варто попередньо забронювати столика. Зробити це можна за номером телефону: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку власник літнього майданчика зробив каналізацію в парку
Наступна новина У Східноєвропейському університеті на таємному голосуванні обиратимуть ректора
Останні новини
Схожі новини