У Луцьку власник літнього майданчика зробив каналізацію в парку

У Луцьку власник літнього майданчика зробив каналізацію в парку
Фото ілюстративне

У Луцьку з вулиць приберуть тимчасові споруди, серед яких літні майданчики та прилавки.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада, – пише ІА Волинські Новини.

Так, приберуть літній торговельний майданчик в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Відмову мотивували тим, що підприємець Володимир Поплавський облаштував каналізацію та здійснив без відповідних погоджень прибудову.

Припинили дію погодження приватному підприємству «ОЛІМП-Н» розміщення літнього торговельного майданчика на вулиці Гулака-Артемовського, 19 (біля кафе «Волинь»).

Припинили дію погодження підприємцю Володимиру Ліщині розміщення літнього торговельного майданчика на Київському майдані, 3 (біля пабу «Лафройг»).

Підприємця зобов’язали протягом десяти днів з дати ухвалення рішення демонтувати тимчасову споруду та відновити благоустрій території.

Підприємиці Ларисі Рудик припинили дію погодження розміщення літнього торговельного майданчика на вулиці Чернишевського, 114б.

Підприємиці Тетяні Савченюк припинили дію погодження розміщення пересувної тимчасової споруди – низькотемпературного прилавка-лотка для торгівлі морозивом на вулиці Лесі Українки, 25.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чемпіонка міжнародних змагань з дзюдо отримала спортивну форму від «Інвестора»
Наступна новина Де відсвяткувати День студента у Луцьку
Останні новини
Схожі новини