Де взяти вигідний онлайн кредит на карту в Україні

Де взяти вигідний онлайн кредит на карту в Україні

Після того, як людина вигадала гроші, їх постійно не вистачає. Життя сучасної людини тісно пов'язане з різними фінансовими організаціями, у яких зазвичай пересічний обиватель бере чужі гроші на якийсь час, а потім віддає свої і назавжди. Після того, як людина вигадала Інтернет, фінансові операції стало можливо проводити за лічені секунди, причому, незалежно від суми, і часто незалежно від часу доби або дня тижня.

В даний час взяти кредит онлайн на карту так само просто, як приготувати чашку кави. Онлайн кредит іноді є єдиним реальним способом вирішити локальну фінансову проблему, що виникла. Щодня у світі оформляються десятки тисяч онлайн кредитів, причому в цьому процесі не задіяні «паперові» гроші, всі розрахунки проводяться електронними платежами, це ще одне суттєве досягнення людини, що дозволило їй уникнути проблеми виробництва, транспортування та зберігання готівки.

Варіанти оформлення кредиту у МФО

Для оформлення онлайн-кредиту в МФО знадобиться цивільний паспорт, довідка про присвоєння ідентифікаційного коду, мобільний телефон, банківська картка, електронна пошта. Цим «джентельменським набором» має відсотків 90 дорослого населення України або навіть більше.

Для оформлення онлайн кредиту необхідно звернутися до будь-якої МФО. Зробити це можна двома способами: відвідавши сайт МФО або її відділення, якщо таке є (не всі МФО мають приймальні відділення, деякі працюють тільки через Інтернет).

Обидва ці способи мають свої плюси та мінуси. До переваг оформлення онлайн кредиту через сайт МФО можна віднести оперативність, недоліки, вміння працювати в режимі онлайн, наявність смартфона або комп'ютера, доступ до Інтернету. Далеко не кожен пенсіонер або просто людина похилого віку вміє працювати на комп'ютері, або має комп'ютер або смартфон.

У такому разі допоможе другий варіант - звернення до найближчого відділення МФО, де співробітники допоможуть оформити всі необхідні документи, і дадуть відповідь на всі питання. Ще одним плюсом оформлення кредиту через відділення МФО є можливість отримати кредит готівкою, якщо є така необхідність.

Як оформити онлайн кредит

Якщо позичальник має доступ до Інтернету і засоби цього доступу: комп'ютер або смартфон, він може оформити онлайн кредит у будь-який час доби, і отримати гроші на свою карту протягом 30-60 хвилин при першому зверненні в конкретну МФО, а при наступних зверненнях в ту МФО, де раніше оформлявся їм кредит, термін отримання кредиту скорочується до 10-15 хвилин. Існують МФО, у яких повторний кредит можна отримати протягом 1 хвилини, надіславши SMS-повідомлення.

Визначившись із вибором МФО, позичальнику необхідно уважно ознайомитися з умовами кредитного договору, після чого пройти за посиланням «Оформити кредит». У вікні клієнт вводить стандартну персональну інформацію, підтверджує номер свого мобільного телефону (адреси електронної пошти), після чого отримує доступ до персонального кабінету на сайті МФО.

У персональному кабінеті необхідно заповнити персональну анкету без помилок відповівши на всі запитання. Найпростіше це зробити за допомогою системи IBank, яка автоматично підтягує персональні дані клієнта, який вже має реєстрацію в одному з українських банків.

Після того, як всі технічні реєстраційні моменти закінчені, можна переходити безпосередньо до оформлення онлайн-кредиту. Для цього позичальник надсилає заявку, в якій вказує розмір кредиту та терміни кредитування. Заявка розглядається скоринговою системою в автоматичному режимі протягом 15-30 хвилин, після чого на електронну пошту позичальника надходить повідомлення про прийняте рішення.

У разі, якщо заявка отримала схвалення, клієнту залишається підписати електронний кредитний договір, після чого сума буде зарахована на його банківську картку. З цього моменту починається відлік дії кредитного договору, до закінчення якого позичальник має повернути кредитні кошти із відсотками.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу від коронавірусу померла 1 людина. Статистика
Наступна новина Особливості популярних серед покупців iPhone SE та iPhone 13
Останні новини
Схожі новини