Особливості популярних серед покупців iPhone SE та iPhone 13

Особливості популярних серед покупців iPhone SE та iPhone 13
Фото ілюстративне

Наприкінці 2021-го року прихильники продукції Apple та сучасних стильних смартфонів отримали можливість придбати iPhone 13. Моделлю зацікавилися ще до її виходу, деякі користувачі робили попереднє замовлення, щоб у числі перших отримати новинку.

Дизайн смартфона і характеристики приємно дивують, а ось ціну доступною не назвеш. Якщо ви мрієте про гаджет Apple, але маєте обмежений бюджет, придивіться до iPhone SE, випущеного у 2020.

Apple iPhone

iPhone 13 має кілька спільних рис з iPhone 12:

  • OLED-екран діагоналлю 6,1 дюйма;
  • дві якісні камери;
  • можливість зйомки в форматі 4K;
  • 4 Гб оперативної пам'яті.

Відмінностей iPhone 13 від попередника все ж таки більше. Екран став яскравішим на 28%. Об'єктиви у новій моделі розташовані інакше. Розробники перемістили нижню камеру, що дозволило вбудувати рухливу матрицю зі стабілізацією, щоб навіть зроблені на ходу фото були чіткими.

 


В iPhone 13 додали функцію «Кіноефект». Цей режим відео дозволяє створити власний фільм. Фокусування, що автоматично переміщується, допоможе підкреслити деталі переднього або заднього плану.

iPhone 13 демонструє кращі показники автономності. Нова модель може пропрацювати у режимі відтворення відео до 19 години без підзарядки. Попередник протримається на 2 години менше.

Apple iPhone SE

Цей компактний пристрій має IPS-екран діагоналлю 4,7 дюйма з роздільною здатністю 1334 х 750 пікселів.

Потужний процесор Apple A13 Bionic з 3 Гб оперативної пам'яті забезпечує комфортну повсякденну роботу гаджета без збоїв.

Apple iPhone SE — єдина модель сучасного IPhone, яка оснащена дактилоскопічним сканером Touch ID, що використовується для розблокування пристрою та оплати покупок у:

  • AppStore;
  • iTunes Store;
  • Apple Books;
  • магазинах через ApplePay.

Ця модель IPhone дає можливість знімати відео та фото у високій якості. Смартфон дозволяє знімати в 4К при 30 Гц. Камера оснащена функцією подвійного спалаху LED, тому знімки виходять чіткими навіть при повній відсутності світла. Фронтальна камера, що має роздільну здатність 7 МП, не може знімати відео в 4К, але для спілкування по відеозв'язку її достатньо.

iPhone 13 — один з кращих сучасних смартфонів Apple. Якщо ви не готові витрачати велику суму на новинку, можете придбати iPhone SE. Модель не нова, але вона демонструє достойні характеристики, зручно лежить в руці та добре справляється зі стандартними задачами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де взяти вигідний онлайн кредит на карту в Україні
Наступна новина У Любомлі планують будувати спорткомплекс. І звільнити палац Браницьких
Останні новини
Схожі новини