Де зустріти Новий Рік 2018 в Луцьку?

Де зустріти Новий Рік 2018 в Луцьку?

Запах мандаринок та ялинок вже давно гуляє Луцьком. Всі активно готуються до святкувань!

Вже вибрали наряд, макіяж та зачіску, але не можете вирішити, де ж саме зустріти Новий 2018 Рік? Перший допоможе! Спеціально для вас ми підготували підбірку кращих закладів для святкування Нового Року Жовтого Собаки. 


Нічний клуб Hollywood

Хочеш зустріти ніч по-зірковому? Тоді тобі точно сюди!

Організатори обіцяють справжню «голівудну» вечірку. «З тобою будуть яскрава снігурочка DJ Spacy, гарячий дід мороз DJ Paradox, харизматичний новочірчий ведучий Юрко Янчук, неймовірне led-show, інтерактиви, конкурси, розваги та моооре позитивних емоцій!», – пишуть на сторінці клубу у Facebook

Святкова програма у клубі розпочнеться о 22.00. Вхід на вечірку – 150 гривень, мінімальне замовлення – 350 гривень. Для замовлення столиків телефонуйте 050  8060 505


Opera Dance Club

У клубі Opera обіцяють справжню яскраву новорічну ніч! Саме тут вперше у Луцьку покажуть повітряно-актобатичне шоу з Іспанії – «ESPIRAL». 

Також організатори обіцяють новорічні хіти в живому виконанні від гурту «Резус Блюз» та розіграш подарунків та VIP-квитків на концерт DAN BALAN у Луцьку. 

Новорічна програма стартує о 22.00. Замовити столик можна за телефоном 095 03 63 777


Big Room Club

У новому луцькому клубі Big Room, більше знаного як «Шайба», окрім танців, усім відвідувачам пропонують взяти участь у новорічній лотереї від Діда Мороза!

Даруватимуть подарунки від партнерів, розіграють ящик шампанського, а ще у кожного присутнього буде можливість виграти подарункові сертифікати на 500, 1000 та на 2018 гривень та безліч інших цінних подарунків!

Розважатимуть DJ FENOM, DJ MARTO GROSS та KRISTALL PJ's SHOW. 

Початок програми о 22.00, вхід для чоловіків – 150 гривень, для жінок – 100 гривень. Мінімальне замовлення – 300 гривень. Забронювати столик можна за номером 050 488 77 64


Паб «Лучеськ»

Новорічна ніч у «Лучеську» пройде з розмахом! Веселити гостей буде відомий луцький ведучий Микита Чибар, музичний супровід та кращі танцювальні хіти лунатимуть від ГуляNка Live Band, а спокусливи східними танцями буде радувати Amira. 

Програма розпочнеться о 22.00, мінімальне замовлення від 550 гривень. 


Боулінг клуб StrikeCity

Хочете зустріти новорічну ніч по-особливому? StrikeCity пропонує відсвяткувати Новий рік у стилі «Чикаго».

Організатори обіцяють цікаву програму та смачне меню.

«Подаруйте собі незабутнє свято разом зі StrikeCity», – закликають у закладі. 

Вартість новорічного меню від 500 гривень. Телефон для довідок: 067 334 50 85


Ресторація «Брама»

Костюмована вечірка – це те, що ви шукали? У «Брамі» пропонують зустріти новорічну ніч у стилі «Кабаре» у колі друзів та колег. 

«Вечірка у стилі кабаре залишить яскраві враження на цілий рік! Новорічні свята – чудовий привід влаштувати вечірку з колегами та друзями. У ресторації «Брама» цьогоріч підготували цікаву розважальну програму та смачне банкетне меню. У затишній атмосфері можна буде відпочити, поспілкуватися та, звісно, розважитися, святкуючи Новий рік», – повідомляють у закладі.

Вартість новорічної ночі від 500 гривень з людини. Замовити столики можна за телефоном: 067 361 35 01.


До слова, у новорічну ніч в Луцьку працюватимуть маршрутки

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка втратила руку на заробітках у Польщі
Наступна новина Стало відомо, де і коли відбудеться наступний «Бандерштат»
Останні новини
Схожі новини