Декан Лесиного вишу отримала премію Верховної Ради України. ФОТО

Декан Лесиного вишу отримала премію Верховної Ради України. ФОТО

Декан факультету міжнародних відносин Волинського національного університету імені Лесі Українки Антоніна Шуляк отримала Премію Верховної Ради України.

Про це йдеться на сайті університету. 

Дипломи та відзнаки вручав Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, який наголосив, що наукова діяльність – це важка праця, яка викликає глибоку повагу і вдячність, особливо сьогодні, під час війни. І нагородження відзнаками Парламенту – це прояв того, що вчені не втрачають розуміння цінності та важливості своїх досягнень.

«Верховна Рада України постановляє: Відповідно до Постанови Верховної Ради України “Про Премію Верховної Ради України молодим ученим” та подання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій присудити Премію Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік», – йдеться у відповідному документі.

Доктор політичних наук, професор Антоніна Шуляк отримала відзнаку за роботу «Інформаційно-комунікаційні технології як метод ведення гібридних війн: детермінанти, розвиток та наслідки для геополітики та міжнародних відносин». 

Читайте також: Сольфеджіо у Луцькій тюрмі: табори автора пісні «Волиняночка». СВОЯ ІСТОРІЯ

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині горіла хата: господаря врятували сусіди, гість – загинув. ФОТО
Наступна новина «Одна сопротівлялася, то її розстріляли», – волинянин розповів про злочини радянської влади
Останні новини
Схожі новини