На Волині горіла хата: господаря врятували сусіди, гість – загинув. ФОТО

На Волині горіла хата: господаря врятували сусіди, гість – загинув. ФОТО

Сьогодні близько опівночі трапилася пожежа у селі Звози Ківерцівської громади. Там горів дерев'яний житловий будинок місцевого жителя. Сусіди помітили полум'я, викликали рятувальників й кинулися на порятунок господарю. Ще до прибуття пожежно- рятувальних підрозділів люди винесли його з охопленої вогнем будівлі.

За 15 хвилин після виклику, о 00:11 на місце події прибули працівники 6 державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці.

З'ясувалося, що вогонь, який спалахнув у прибудові, поширився на покрівлю й житлові кімнати. Горіння локалізували о 00:30, ліквідували - об 00:45. Під час гасіння пожежі співробітники ДСНС виявили тіло чоловіка, 1991 року народження.

Господаря (1987 року народження), якого врятували сусіди, з отруєнням чадним газом та опіками обличчя, рук і спини медики госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Його стан важкий.

Причини пожежі встановлюють. Імовірно, вона спричинена коротким замиканням електромережі.

Нагадаємо, 20 листапада вночі у селі Федорівка Володимирської громади сталася пожежа на агропідприємстві. Там у суцільній металевій кострукції зерносушарки загорілось насіння соняшника.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині сталася пожежа на агропідприємстві. ФОТО
Наступна новина Декан Лесиного вишу отримала премію Верховної Ради України. ФОТО
Останні новини
Схожі новини