День народження, корпоратив, родинне свято: як обрати заклад

День народження, корпоратив, родинне свято: як обрати заклад

В кожного з нас бувають особливі дати, які хочеться відсвяткувати незабутньо. Про що слід подумати, обираючи місце для банкету та як визначитися з місцем.

Кухня
Готуючись до свята перш за все варто подумати про те, хто ж ваші гості та проаналізувати ваші і їх вподобання у їжі. Найоптимальніше обирати заклад, де подають традиційні страви, адже тоді можна обрати щось і для людей, які не вживають м'ясо і для гостей, що полюбляють різні смаколики.


Зручна локація та просторі зали
Також треба визначитися з кількістю людей. Дуже часто в закладах є бенкетні зали, або ж можливість поставити столи так, аби усім було зручно, навіть якщо святкування на сто осіб.

Звісно, важливий момент – добирання, а тому таки краще зосереджуватися на закладах у місті, куди можна доїхати, як громадським транспортом, так і на таксі.

Індивідуальний підхід до замовників
Часто ресторації мають й окреме бенкетне меню, або ж пропонують страви для компанії. Тому важливо поспілкуватися з адміністратором, аби дізнатися усі умови й таки вирішити, чи підходить вам формат свята.

Так, у Луцьку працює три заклади «Карабас Барабас», до речі, якщо ви святкуєте день народження саме в той день, коли народилися, то можете отримати мінус 10% на усе меню. Тут є й бенкетні зали та подають стави української і європейської кухні. Скажімо на Волі, 48 – формат сімейного ресторанчику. Тут можна й поставити фотозону та визначати родинні свята навіть для малюків.

На проспекті Молоді, 14а – пивний ресторан у форматі лоту. До речі, тут закритий бенкетний зал, а у п’ятницю та суботу – акустичні концерти.
Натомість броварня на Винниченка, 4 чи не найбільший заклад. До речі, мають тут і досвід святкування весілля та великих корпоративів. Тож, якщо у вас чимала компанія варто звернути увагу саме на цей Карабас. Тут також є закриті зали для компаній.

Тож обираючи заклад варто звернути увагу й на перевірену часом мережу, до речі, лише тут ви можете спробувати крафтове пиво власного виробництва.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Штормове попередження. На Заході Україні прогнозують сильний вітер
Наступна новина Щоб стати ким захочеться. Чим особлива луцька STEM-школа INVENTOR ?
Останні новини
Схожі новини