День Незалежності та День Прапора 2018: як відсвяткує Волинь

День Незалежності та День Прапора 2018: як відсвяткує Волинь
джерело фото: Район in.ua

Волинян запрошують взяти участь у святкуванні Дня Державного Прапора, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності.

Про це йдеться на сторінці голови Волинської ОДА Олександра Савченка у Facebook.

24 серпня українці відзначатимуть 27-у річницю Незалежності України, а напередодні, 23 серпня, - День Державного Прапора. Отож, на Волині відбудуться урочисті заходи з нагоди державних свят.

Зокрема, у Луцьку 23 серпня о 9.00 год. на Київському майдані розпочнеться церемонія урочистого підняття Державного Прапора України. Жовто-блакитні знамена також піднімуть в усіх районах, містах і селах краю на будівлях державних установ.

Натомість, День народження країни в усіх храмах області розпочнеться з молебнів за Україну. Поруч із тим, 24 серпня о 9.30 год. на Театральному майдані відбудеться панахида та покладання квітів до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України».

Опісля – перегляд прямої трансляції святкового параду до Дня незалежності з м. Києва. А о 12 год. розпочнеться мистецька програма «Україна є! Україні бути!»

Читати також: Як у Луцьку святкуватимуть День Незалежності: повідомили програму заходів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Працюючим пенсіонерам збережуть усі соцвиплати
Наступна новина Місцеві бюджети Волині отримали майже 200 мільйонів плати за землю
Останні новини
Схожі новини