Депутата Луцькради намагалися викрасти невідомі, які представились ДБР

Депутата Луцькради намагалися викрасти невідомі, які представились ДБР
Фото ілюстративне

Голову фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тараса Шкітера намагалися викрасти невідомі особи, які представилися співробітниками ДБР.

Про це сьогодні, 10 травня, депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні мене намагалися залякати та вивезти до Львова невідомі люди. Зі мною зустрілися двоє людей, які представилися працівниками Державне бюро розслідувань. Один з них назвався співробітником ТУ ДБР у м. Львові, підполковником Кушніром Олегом Сергійовичем. Він повідомив, що на мене, нібито, є донос, і вони хочуть перевірити, чи він відповідає дійсності», – йдеться в дописі.

За словами депутата, чоловік запропонував відразу сісти у їхнє авто та негайно поїхати у Львів, щоб пройти поліграф.

«Ці люди не надали ніяких документів чи підстав для таких дій, не дозволили сфотографувати свої посвідчення. Тому такі дії у мене викликали багато запитань щодо законності. Я публічна людина, депутат Луцької міської ради, постійно знаходжуся в Україні, займаюся волонтерською діяльністю, доставляю гуманітарну допомогу в різні міста України», – пише політик.

Також він додає, що з першого дня війни працює на інформаційному фронті.

«Звичайно я відмовився від пропозиції сісти в автомобіль до незнайомих мені людей та кудись з ними їхати. Тим більше, що під час війни неодноразово викрадали публічних діячів», – зазначає депутат. 

Політик повідомляє, що відразу проконсультувався щодо цієї ситуації з адвокатом.

«Я живу і працюю в Луцьку, ні від кого не переховуюся і не збираюся цього робити, а тому буду діяти виключно у правовий спосіб. В свою чергу, мій адвокат направив адвокатський запит в центральний офіс ДБР. Вважаю, що всі державні органи мають діяти виключно в законний спосіб, а не чинити неправомірний тиск на громадян. Обіцяю і далі інформувати про хід цієї неприємної ситуації», – додає Тарас Шкітер.

Читайте також: Помер перший президент України Леонід Кравчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер перший президент України Леонід Кравчук
Наступна новина Kalush Orchestra вийшов у фінал Євробачення
Останні новини
Схожі новини