Депутати погодили детальний план території у центрі Луцька

Депутати погодили детальний план території у центрі Луцька

Депутати Луцької міськради погодили проект детального плану території в межах вулиць Даргомижського, П’ятницька Гірка, Богдана Хмельницького, Ковельська, Набережна.

Відповідний проект рішення ухвалили під час сесії Луцької міськради 31 жовтня, пишуть «Волинські новини».

Читайте також: «Можна ноги поламати»: у райцентрі на Волині люди нарікають на ями у новій бруківці. ФОТО

Раніше, під час засідання міськради 22 грудня 2017 року депутати надали дозвіл на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Даргомижського, П’ятницька Гірка, Богдана Хмельницького, Ковельська, Набережна.

В газеті «Луцький замок» від 6 вересня цього року № 32 опублікували повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Проект детального плану території в межах вулиць Даргомижського, П’ятницька Гірка, Богдана Хмельницького, Ковельська, Набережна у місті Луцьку», розробленого ТзОВ «ТОЛА АРХПРОЕКТ». Пропозиції від громадськості не надходили.

Читайте також: Чи потрібно волинянам змінювати паспорти-книжечки на ID-картки

27 серпня ця містобудівна документація розглядалася на засіданні архітектурно-містобудівної ради. В управлінні містобудування та архітектури міськради вважають, що прийняття рішення дозволить впорядкувати забудову району житлового кварталу в межах вказаних вулиць.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мешканці багатьох сіл Луцького району потерпають від перепадів струму. ВІДЕО
Наступна новина Родина, яка врятувала лебедя, продовжує дбати про нього. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини