Депутати придумали, як легалізувати «євробляхи»

Депутати придумали, як легалізувати «євробляхи»

В результаті останніх акцій протесту Верховна Рада запропонувала консенсус.

Українських власників авто на єврономерах повідомляють про зміни щодо зборів до Державного бюджету. Крім того зміни торкнуться і для транспортних засобів з російською реєстрацією.

Щодо долю автомобілів з європейської реєстрацією в Україні досягнуто складний консенсус - символічний збір до Державного бюджету. А для російських авто хочуть ввести спецзбору, Знай.

"Щодо Єврономерів можу повідомити, що вже досягнуто дуже складний економічний і політичний консенсус. У результаті останніх акцій протесту і роботи в комітеті вийшли на рішення про те, що власники авто на Єврономер заплатять до Держбюджету символічний внесок", - прокоментував останні події депутаті ВР від "Народного фронту" Олександр Кірш.

За його словами, ця ідея щодо введення спецзбору є неоднозначною. Він підкреслив, що його доцільно вводити лише для автомобілів з російською реєстрацією. Що стосується "євроблях", наприклад з таких країн, як Польща, Угорщина та Словаччина, то ці країни проставляють Україні газ. Тому введення додаткових зборів або обмежень недоцільно. Такий збір можна вводити для авто з іноземною реєстрацією, виключаючи країни ЄС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд розпочав опис та арешт активів, які належать «Газпрому» в Україні
Наступна новина Луцькі патрульні допомогли родині з двома неповнолітніми. ФОТО
Останні новини
Схожі новини