Депутати прийняли рішення, що замість McDonalds у Луцьку буде «Сквер авіаторів»

Депутати прийняли рішення, що замість McDonalds у Луцьку буде «Сквер авіаторів»

Депутати Луцької міської ради прийняли рішення про те, що ресторан McDonalds не буде стояти на місці нинішнього Скверу авіаторів.

Про це стало відомо під час сесії міської ради. Депутати луцькради голосують за проекти рішень, хоч в залі лунає музика.

Жодних доповідей не чути, проте рішення приймають. Таким чином проголосували за межі скверу Авіаторів на перехресті проспекту Грушевського та Стрілецької. Ігор Поліщук зазначив, що це буде чудовий сквер з повноцінним архітектурним проектом.

Нагадаємо, саме тут міг бути McDonalds. Проте, Ігор Поліщук зазначив, що жодних документів чи договорів з McDonalds в міській раді немає.

Він додав: «Сподіваюся, тут буде чудове місце для відпочинку лучан. Таких місць в Луцьку має бути більше.Сподіваюся, там посадать багато дерев і лучанам буде зручно тут відпочивати. Пройшли обговорення з жителями прилеглих вулиць».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині весна почнеться з аномально низькою температурою. ВІДЕО
Наступна новина Якісні матеріали та потужна техніка: фірма «Спец Тех» готова до початку будівельного сезону
Останні новини
Схожі новини