Замість обеліску на Меморіалі чи туалетів у центрі міста: лучани пропонують нові місця для McDonalds

Замість обеліску на Меморіалі чи туалетів у центрі міста: лучани пропонують нові місця для McDonalds

У Луцьку вже два дні поспіль точаться дискусії щодо того, чи бути у місті McDonalds.

Нагадаємо, влада Луцька вирішила, що місту не потрібен ресторан McDonalds, тому земельна ділянка, в якій була зацікавлена всесвітня мережа, буде знята з аукціону. 

Опісля депутат Луцької міської ради Сергій Була зауважив, що у Луцьку є кілька земельних ділянок, які могли б зацікавити мережу ресторанів McDonalds, тож загострювати увагу на «Сквері авіаторів» не варто. 

Згодом до обговорення активно долучилися й інші лучани. Так, Сергій Шараєвський запропонував зробити McDonalds у літаку, який, до речі, є у місті. 

Вадим Нечаев теж переконаний, що McDonalds у Луцьку таки бути. «МАК буде, – пишев він. – Тільки на місці туалетів за драмтеатром». 

Що писали про МАК у Луцьку ще містяни – читайте далі. 

 

Завершальний акорд від мене на сьогодні в акомпонементі для театру абсурду ))) (читати до кінця). Щоб остаточно примири...

Posted by Сергій Шараєвський on Tuesday, 27 February 2018
 

Сквер авіаторів на ділянці, де дуже органічно мав би вписатись Макдональс? Ви серйозно?!?😂😂😂 Вибачте, це просто дно. ...

Posted by Galina Padalko on Monday, 26 February 2018
 

І я хочу, аби в Луцьк заходили світові компанії, які в Україні є показником сучасного життя 🌐 Якщо ви теж хочете McDonald's у Луцьку, можете підтримати петицію 🍔

Posted by Богдан Коваль on Tuesday, 27 February 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 28 лютого
Наступна новина На заправці біля Луцька продають дизпаливо з Росії
Останні новини
Схожі новини