Депутатів місцевих рад Волині покарали за правопорушення, пов'язані з корупцією

Депутатів місцевих рад Волині покарали за правопорушення, пов'язані з корупцією

На Волині депутатів місцевих рад покарали за правопорушення, пов'язані з корупцією.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Іваничівським районним судом Волинської області до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, притягнуто двох депутатів Грядівської сільської ради Іваничівського району.

Окрім того, Ківерцівським районним судом за аналогічне правопорушення до відповідальності притягнуто депутата Покащівської сільської ради.

Працівниками Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України у січні цього року складено відповідні протоколи про порушення вимог фінансового контролю (адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Обранці громади, всупереч вимогам Закону України "Про запобігання корупції", несвоєчасно подали декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Відтак депутатів визнано винними у вчинених правопорушеннях та призначено покарання у виді штрафів в розмірі 850 гривень кожному.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Києві BMW протаранив Opel, а потім на смерть збив жінку-пішохода. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку відкрився оновлений цілодобовий магазин «Сім23».ФОТО
Останні новини
Схожі новини