У Луцьку відкрився оновлений цілодобовий магазин «Сім23».ФОТО

У Луцьку відкрився оновлений цілодобовий магазин «Сім23».ФОТО

У центрі Луцька, на проспекті Волі, 42, відкрився оновлений цілодобовий магазин мережі «Сім23». Відтепер смачно перекусити, посмакувати запашною кавою чи фруктовим снігом можна прямісінько у магазині, влаштувавшись за комфортною стійкою.

Загалом мережа «Сім23» представлена 58 маркетами у Луцьку, Ківерцях, Львові, Тернополі та Рівному.

На проспекті Волі, 42, – це другий магазин нового формату convenience store (зручний маркет). У європейських країнах він є доволі популярним, тоді як в Україні магазини такого формату зустрічаються поки на заправках, а відтепер такими поступово будуть і магазини мережі «Сім23».

Змінюючи свій стиль, маркети пропонують відвідувачам, окрім продуктів харчування та товарів для дому, ще й готову їжу та напої.

Після рестайлингу в магазині збільшилась площа та з’явилися фуд-сервіси. Хот-доги, які є візитною карткою маркетів «Сім23», готуються практично в усіх магазинах мережі. Крім того, в оновленому магазині є зона напоїв – можна придбати газовані напої, фруктовий сніг «Мійслаш», приготувати на професійному оновленому обладнанні каву. Також є місце для самостійного приготування «швидкої» їжі – супів-пюре, локшини.

У продажі з’явились і снеки: нагетси, картопля-фрі, курячі крила, філе, цибулеві кільця. А ще відвідувачі магазину можуть посмакувати свіжовипеченою здобою – листковою випічкою як з солодкою, так і з солоною начинкою, хлібними виробами, круасанами.

Покупцям пропонується також багато варіантів готових сетів – кава з круасаном, хот-дог з пепсі, багет з напоєм, курячий чи картопляний снек з напоєм на вибір. Це готові рішення з приємною ціною, які вигідно купувати, адже разом вони коштують менше, аніж окремо.

Для зручності клієнтів облаштували стійки, за якими можна перекусити, випити кави та поспілкуватися, споглядаючи з вікна центральну вулицю міста. До всього ж в оновленому магазині є безплатний wi-fi.

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутатів місцевих рад Волині покарали за правопорушення, пов'язані з корупцією
Наступна новина «Дорожну» комісію Волиньради очолюватиме Юрій Цейко
Останні новини
Схожі новини