Децентралізація на Волині триває 

Децентралізація на Волині триває 

У понеділок, 16 липня, відбулася робоча зустріч директора Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолія Пархом’юка, радників Волиського ЦРМС Оксани Урбан та Анатолія Матвіюка із заступником голови Волинської ОДА Сергієм Кошаруком

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Під час робочої зустрічі обговорили питання децентралізації, доєднання до існуючих об’єднаних територіальних громад Волині, появу ОТГ у районах, де ще їх немає, координацію роботи тощо; поспілкувалися про проблемі питання співпраці із органами місцевого самоврядування в окремих районах області. 

Також разом із радником із регіонального розвитку Петром Гоцалюком та в.о. начальника управління розвитку, інвестицій, європейської інтеграції Волинської обласної державної адміністрації Андрієм Ткачуком поспілкувалися про волинський інвестиційний форум.


Довідка: Форум «Volyn invest 2018» відбудеться у торгово-розважальному центрі «Промінь» 21 вересня 2018 року.

Мета форуму – показати інвестиційну привабливість Волині та знайти інвесторів. Охочих бути потенційними грошедавцями є чимало, адже про свою участь у події вже оголосили делегації з Індії, Китаю, Австрії, Польщі й багатьох інших країн.

Концепція форуму складатиметься з трьох тематичних дискусійних платформ, які присвятять питанням «зеленої економіки», промисловості, логістики, створення та функціонування індустріальних парків і логістичних центрів. Для цього діятиме кілька платформ у трьох залах. У великому залі відбудеться презентаційна частина, у двох менших – секції, присвячені туризму, культурі та сільському господарству.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ці прості хитрощі допоможуть менше їсти
Наступна новина Скільки коштує іноземцям працевлаштуватись на Волині
Останні новини
Схожі новини