«Динамо» зіграло в нічию з АЕК і вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи

«Динамо» зіграло в нічию з АЕК і вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи

«Динамо» зіграло внічию з грецьким АЕКом і завдяки голу, забитому на виїзді, вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Поєдинок у четвер пройшов в Києві на стадіоні «Олімпійський» і завершився з рахунком 0: 0. Наш сайт проводив онлайн матчу «Динамо» – АЕК, пише «Сегодня».

У першому таймі було багато боротьби в центрі поля, багато порушень правил, але мало гостроти біля воріт. Запам'яталися моменти Дениса Гармаша на третій хвилині, коли на шляху динамівця став український захисник АЕКа Дмитро Чигринський, а також випущений Денисом Бойко м'яч, який буквально з лінії воріт вибив Морозюк – ціною ушкодження, матч Микола догравав з пов'язкою на голові. Підсумок першого тайму – 0: 0, які влаштовували "Динамо" як команду, що забила гол на виїзді.

У другому таймі моментів було більше – обидві команди не відсиджувалися в обороні. На самому початку другої 45-хвилинки гравець АЕКа примудрився не влучити по порожніх воротах з двох метрів: після прострілу з правого флангу він відправив м'яч вище воріт в ситуації, коли зробити це було складніше, ніж потрапити у ворота. Через дві хвилини вже Жуніор Мораєс міг забивати, підсікаючи м'яч над воротарем грецького клубу, але підстрахував захисник, який вибив «снаряд» з лінії воріт. До кінця гри більше моментів було у «Динамо», але рахунок не змінився – 0: 0 і кияни зіграють в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Нагадаємо, що в першому матчі, який пройшов тиждень тому в Афінах, команди зіграли внічию – 1: 1. На гол Віктора Циганкова на 19-й хвилині греки відповіли м'ячем Астріта Айдаревіча на 80-й хвилині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Іспанії тисячі пенсіонерів на декілька годин заблокували парламент
Наступна новина Міноборони віпустило серію мотивуючих соціальних роликів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини