Волинська команда виборла «золото» на спартакіаді серед допризовної молоді

Волинська команда виборла «золото» на спартакіаді серед допризовної молоді

На Львівщині 7-11 травня відбулася Всеукраїнська спартакіада серед допризовної молоді. Серед трійки найкращих опинилися команди зі Львівщини, Волині та Києва.

Про це повідомляє управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Змагання зібрали понад 160 спортсменів віком 14-17 років з 15 областей. Зокрема. за медалі змагалися представники із Сумської, Львівської, Дніпропетровської, Чернівецької, Волинської, Харківської, Хмельницької, Вінницької, Рівненської, Донецької, Закарпатської, Київської, Івано-Франківської, Житомирської областей та Києва.

Результати спартакіади серед допризовної молоді

Команди визначали найсильніших у семи видах спорту: біг на 100 м, біг на 3 000 м, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність, стрільба з пневматичної гвинтівки, плавання на 50 м та подолання смуги перешкод.

До трійки призерів потрапили:

  • 1 місце – команда Волинської області
  • 2 місце – команда Києва
  • 3 місце – команда Львівської області.

"Такі змагання допомагають виховувати активну, здорову, патріотичну молодь, що є дуже важливим для розвитку та становлення держави. Це про знайомство з військовою справою, розуміння, що таке Збройні сили України, правоохоронні органи, рятувальники та інші спеціальні служби. А також, це про дружбу, взаємопідтримку, згуртованість та роботу в команді", – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під час проходження служби на пів року втік із військової частини: як покарали волинянина
Наступна новина Медики Львова допомогли стати на ноги 12-річному волинянину, який рік тому потрапив у ДТП
Останні новини
Схожі новини