Дискотека та музичний вечір: що підготував «Карабас Барабас» на вихідні

Дискотека та музичний вечір: що підготував «Карабас Барабас» на вихідні

Традиційно у п’ятницю та суботу в закладах «Карабас Барабас» лунатиме хороша музика та відбуватимуться запальні вечірки. Лучан закликають разом провести останні дні літа.

Ці вихідні – останні літні дні, а вже у неділю настане осінь. Однак, у закладах «Карабас Барабас» переконують, що не варто через це перейматися, адже душевно може бути у будь-яку пору року. 

Так, в броварні підготували запальні вечірки. У суботу, 30 серпня на сцені виступить MICIK GONIBEZ, а вже у суботу, 31 серпня танцмайданчик запалюватиме діджей SKY. У програмі цікаві конкурси, смачне пиво та багато драйву. Початок вечірок о 23 годині. Вхід – 50 гривень. Усі вечірки відбуваються у броварні на Винниченка,4.

Окрім того, для поціновувачів гарної музики у ресторані на Молоді, 14а відбуваються музичні вечори. Цього тижня у суботу для гостей виступить гурт Lory, а у суботу - Mery DWhite. Початок концертів о 20 годині, а вхід вільний.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прем'єр-міністром України став Олексій Гончарук. Що про нього відомо?
Наступна новина Супрун написала заяву на звільнення
Останні новини
Схожі новини