Супрун написала заяву на звільнення

Супрун написала заяву на звільнення

Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун повідомила, що написала заяву про звільнення на ім’я нового прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці 29 серпня.

Супрун повідомила, що чекає найближчого засідання уряду, де заява буде розглянутою. До того часу вона буде виконувати свої обов’язки. 

Уляна Супрун також дала кілька порад для нових урядовців: 

▪️ «Ніколи не переставайте досліджувати сферу, якою будете займатися. Вивчіть стан справ не з медіа чи фейсбука, а за нормативними документами та реальним станом справ».

▪️ «Не скасовуйте політики, які вже успішно втілюються. Перший етап трансформації системи охорони здоров’я успішно відбувся — 28 мільйонів українців обрали сімейного лікаря і 70% задоволені ним».

▪️ «Не бійтеся продовжувати речі, які вже працюють та робити реальні зміни того, що не працює. На 2020 рік заплановано чимало змін у сфері охорони здоров’я, але попереду ще дуже багато роботи». 

▪️ «Будьте командою. Якими різними ви б не були, пам’ятайте, що вас об’єднує спільна робота та спільна відповідальність». 

▪️ «Кажіть одне одному правду — про стан речей, про помилки та ризики. Це зробить вашу співпрацю ефективнішою та збереже ваші сили на дійсно важливі речі. Не бійтесь складних розмов».

▪️ «Вірте у свої сили. Не дозволяйте, аби вами керували. Не бійтеся бути технократами та не будьте “чиїмись ручними” міністрами. Ви відповідальні за цілі сфери життя українців і ви є носіями експертизи в уряді. Робіть рішення і добивайтеся їхнього втілення». 

▪️ «Пам’ятайте, що ви служите українському народу, а не президенту, голові партії чи будь-якому іншому політику». 

«Бажаємо успіхів новим депутатам та командам, що зайдуть у міністерства, в тому числі — у Міністерстві охорони здоров'я України. Ніщо не зупинить зміни, час яких настав. Боротьба триває!» – підсумувала Супрун. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дискотека та музичний вечір: що підготував «Карабас Барабас» на вихідні
Наступна новина Міністром оборони став Андрій Загороднюк. Хто це?
Останні новини
Схожі новини