Діти захисників та загиблих бійців із Володимира відпочивали в Литві

Діти захисників та загиблих бійців із Володимира відпочивали в Литві

До Володимира повернулася група з 26-ти дітей військовослужбовців та загиблих Захисників, які з 18 по 25 серпня відпочивали у Литві.

Про це повідомила Володимирська міська рада.

Вже третій рік поспіль наше місто-побратим Расейняй організовує 7-денний літній табір для володимирських дітлахів на території Литовської Республіки, – йдеться в дописі.

Жили діти у Расейняйській школі – багатофункціональному центрі “Промінь”. Були в Расейняйському муніципалітеті, під час якого місцеві керманичі вручили гостям солодощі.

Ходили володимирські діти також до Балтійського моря, зоопарку, розважального центру, басейну й місцевої школи,. Разом сплавлялись  на каяках, підкорювали канатну дорогу, підіймались на найвищий міст у Литві.

В останній вечір перебування у Расейняї, який припав на День Незалежності України, діти разом із вихователями підготували святковий концерт із пісенними, танцювальними та декламаторськими виступами, які до сліз зворушили литовців, – повідомляють у міськраді.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головнокомандувач ЗСУ нагородив волинянина
Наступна новина Після атаки РФ Кулеба попросив у союзників дві речі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні