«Дитина сповнена сил і життєвої енергії»: повідомили, у якому стані онкохворий волинянин

«Дитина сповнена сил і життєвої енергії»: повідомили, у якому стані онкохворий волинянин

Онкохворий Роман Гальчик після надскладної операції у Луцьку продовжує боротьбу зі страшною хворобою. 

«Рома не жаліється на головні болі, блювоти не було, апетит шалений, і взагалі, дитина сповнена сил і життєвої енергії, сильна духом», – повідомляє мама хлопчика на сторінці у Facebook.


Нагадаємо, 3-річний хлопчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування у турецький клініці не принесло бажаних результатів, пухлина залишилася і з’явилися три нові в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів: 4-та стадія раку.

Нещодавно після першого блоку хіміотерапії онкохворого волинянина Романа Гальчика лікарі відпустили додому. Вже на Волині стан онкохворого раптово погіршився. Відтак, у Луцьку лікарі змушені були прооперувати Ромчика. 


Як повідомила мама Світлана, 9 липня Ромочку возили до лікарні, щоб зняти шви та забрати виписки. 

«Трішки по операції, в нас змішані відчуття, і самі не розуміємо все до кінця. Памятаєте, писала я, що ми звернулись до лікарні з тяжким, навіть критичним станом сина. Нам зробити МРТ, де побачили величезні утворення, які тисли йому на голову. Було вирішено зробити пунктування, і після операції лікарі віддали на лабораторне дослідження рідину, що дістали.

Так ось, вчора отримали заключення про вміст рідини, і там, за даними лабораторії, ракових клітин не виявлено, тому це не пухлина, це кіста. І це значно розширює наші можливості по лікуванню», – повідомила жінка. 

Тому сім’я продовжує боротьбу за життя свого синочка. 

«На сьогодні Рома не жаліється на головні болі, блювоти не було, апетит шалений, і взагалі, дитина сповнена сил і життєвої енергії, сильна духом», – додає Світлана.

Наразі вона із сином у Львові проходять дослідження МРТ, щоб побачити стан Ромчика після операції. 

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку

5168 7573 1906 4871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, як в Рокинях готуються до святкування Дня селища. ФОТО
Наступна новина Facebook масово перевіряє акаунти українців, які скаржилися на ФІФА
Останні новини
Схожі новини